Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Producători

Tigari electronice, lichide si accesorii in Moldova

Magazinul nostru de tigari electronice este prezentat de producatori mondiali, precum: Joyetech, Eleaf, KangerTech, Aspire, SMOK, EHPRO, Youde, OBS, UNICIG, Inawera, FlavorArt, OPLUS, Cosmic Fog, Cuttwood, KILO, Space Jam, WISMEC, KOOPOR, Efest, GeekVape. Acesti prducatori si-au dobindit o reputatie impecabila atit in rindul profesionistilor de vaping, cit si in rindul utilizatorilor obisnuiti! Calitatea acestor producatori sunt confirmate de o multime de certificate de standard, inspectii si teste, dar si de ani de functionare in domeniul vaping-ului. Compania E-CIGARETTE.MD furnizeaza tigari electronice, accesorii si lichie de la cei mai dovediti producatori din acest segment.

Diferenta dintre tigarile electronice si tigarile obisnuite este foarte mare

De fiecare data, cind fumati o tigara obisnuita, va expuneti riscului de dezvoltare a cancerului sau a problemelor cardiace, sa nu vorbim si despre respiratie si despre mirosul urit. Daca treceti la folosirea tigarilor electronice, va puteti proteja de astfel de probleme, sa va mentineti sanatatea, iar cu timpul sa renuntati definitiv la fumat. Cu ajutorul unei astfel de metode, o multime de fumatori din intreaga lume au renuntat definitiv la fumatul traditional si nu mai sunt dependenti. Tigarile electronice, datorita componentei lichidelor, nu contin substante nocive si toxice, datorita acestui fapt, a aparut o alternativa impotriva fumatului de tutun, care contribuie la imbunatatirea sanatatii.

Achizitionarea unei tigari electronice nu va afecta portofelul Dvs, pentru ca pretul modelelor de buget este considerabil de mic in comparatie cu suma pe care o cheltuie un fumator pentru produsele de tutun. Desigur, pretul variaza in dependenta de model, dar se difera ele prin volum, constructia sistemului de evaporare, capacitatea acumulatorului si functionalitatea setarilor. Printre altele, tigara electronica este mult mai convenabila de utilizat, pentru ca nu veti avea mai mult nevoie de bricheta, nici scrumiera, dar si persoanele care va inconjoara nu vor mai simti disconfort din cauza fumului nociv provocat de fumatul tigarilor obisnuite.

In catalogul magazinului nostru online este reprezentat un asortiment larg de modele de tigari electronice de la cei mai renumiti producatori, astfel veti putea alege cu siguranta ceea ce vi se potriveste dupa pret, dar si dupa alte proprietati. De asemenea, noi vindem si piese de schimb si accesorii pentru tigari electronice, precum: moduri, acumulatoare, atomizoare, incarcatoare, dar si elemente de constructie de schimb.

Consultantii nostri va vor ajuta sa alegeti o tigara electronica optima in functie de dorinte si preferinte. Datorita experientei din aceasta industrie, consultantii nostri va vor preda o instructiune completa de utilizare si deservire a modelului ales de Dvs.