Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Hotcig Kubi Pod - Un micuț drăguț. Despachetarea.

Kubi Pod Starter Kit - prezentare generala a noului subsistem.

Hotcig a lansat un nou kit compact - Kubi Pod Started Kit.

Dispozitivul este ideal pentru iubitorii de tragere de tigara si de dimensiuni compacte.

7.jpg


 Sa incepem despachetarea ca de obicei de la cutie. O cutie alba in partea din fata a careia este ilustrat dispozitivul, pe spate exista specificatii tehnice si echipamente.


3.jpg


Continutul cutiei:

  • Kubi pod
  • Rezistenta 2 buc 1.4 / 1.8 Ohm
  • Cablu USB
  • Husa
  • Instructie
  • Card de garantie

1.jpg


Specificatii:

Dimensiune: 87 x 16mm
Greutate: 23g
Materialul carcasei: otel inoxidabil + plastic
Acumulator: incorporat 560mAh
Capacitate cartus: 1.7ml
Rezistenta la evaporator: 1.4 / 1.8Ω
Interval de tensiune: 3.5V
Mod de operare: POWER
Protectie: impotriva rezistentei scazute/mari, impotriva supraincalzirii, impotriva scurtcircuitului, impotriva supraincarcarii/supradescarcarii
Tip conector: magnetic
Port micro-USB / incarcare: da, curent de incarcare 0.5A

Puteti cumpara facand clic pe link:  https://e-cigarette.md/ro/catalog/kit-uri-tigari-incepatori-ego-starter/hotcig-kubi-pod/


2.jpgPrima senzatie cand il ei pe Kubi in maini - dispozitivul pare neobisnuit de compact și usor. Dimensiunile sunt destul de mici, il puteti tine sigur  in mana, il puteti pune in buzunar, intr-o geanta sau pantaloni - nu va ocupa mult spatiu, nu va trage buzunarul in jos :)

Apropo, formularul ne-a amintit de un glont.


4.jpgCartusul de inlocuire a fost facut negru mat, dar nivelul fluidului este perfect urmarit. Reumplerea este rapida si usoara, multumita dopului de silicon din cartus. 


5.jpg


Cartusul este asezat ferm in carcasa Kubi, datorita magnetilor, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca va iesi usor.

Carcasa are o acoperire Soft tuch. Nu colecteaza amprente, sta confortabil in mana, si cel mai important, nu aluneca din maini si sta pe masa uniform si nu cade.


6.jpgIn partea de jos a dispozitivului se afla un port de incarcare. De la zero la o incarcare completa, dispozitivul se incarca in 30-40 de minute, ceea ce poate fi atribuit doar plusurilor. Un indicator special al carcasei va anunta utilizatorul ca bateria va fi descarcata in curand.

Dupa cum puteti vedea, nu are buton pe carcasa. Dispozitivul se activeaza la tragere. Puful in sine este mediu in etanseitate, dar destul de confortabil. Dupa gust, la momentul dat bate toate recordurile fratilor sai de gen, in ciuda faptului ca sarcina principala a podurilor a fost conceputa ca transferul de nicotina, pe care Kubi tot o face cu usurinta.


10.jpg


Un alt bonus carui as dori sa-i acordam atentie este husa din complect, realizata cu demnitate, Kubi nu arata voluminous cu ia si sta confortabil in mina, exista decupaje speciale pentru indicator si pentru port USB, desi nu trebue fi indepartat din husa la incarcare, realimentare si are inaltare - convenabil.


Sa rezumam rezultatele:
Podul Kubi arata destul de prezentabil, placut la atingere, cheltuie lichid putin, bateria se incarca rapid.
Kubi este ideal pentru cei care cauta un dispozitiv compact si usor de intretinut cu puf de tigara.


9.jpg