Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Exceed Edge: despachetarea sub-sistemei

Exceed Edge este concurent lui Ego AIO?

Joyetech o lunga perioada de timp a prezentat sub-sistemul Exceed, dar hype-ul din jurul lui inca nu a scazut. Vom incerca sa ne dam seama care este frumusetea acestui pod-sistem si de ce este considerat al doilea dispozitiv pentru permanent.

Producatorii au creat un model cu o paleta bogata de culori, dar pentru revizuire am luat Exceed Edge in culoarea negru clasic.

1.jpg


Ambalaj si continutul Exceed edge

In loc de o cutie de carton standarda, dispozitivul vine intr-un tub transparent din plastic. Include Exceed Edge pod, 2 rezistente inlocuibile, un cablu USB, instructiune, o-ring de schimb si dop de silicon pentru reumplerea cartusului.


5.jpg


Specificatii:

  • Dimensiuni: 110 x 26.5 x 20 mm
  • Greutate: 63g
  • Material carcasa: plastic + metal
  • Capacitatea acumulatorului: 650 mAh
  • Capacitatea cartusului: 2 ml
  • Rezistenta vaporizatorului: 1.2 Ohm
  • Putere de iesire: pana la 25W
  • Port micro-USB / incarcare: da
Puteți cumpăra făcând clic pe link: https://e-cigarette.md/ro/catalog/kit-uri-tigari-incepatori-ego-starter/exceed-edge/


Aparenta

2.jpg


Corpul de Exceed este facuta din aliaj de zinc cu elemente din plastic, arata simpatic. Corpul alungit, liniile rationalizate, colorarea in capatul dispozitivului ... seamana cu corpul unei masini de sport. Nu e de dimensiune mare, putin mai mica decat dimensiunea standart eGo AIO, se afla confortabil in mana si nu aluneca datorit acoperirei de cauciuc. Butonul "Fire" este amplasat pe partea frontala a dispozitivului cu o acoperire cu atingere moale, are un raspuns precis si sigur.


7.jpg8.jpg


Cartusul este fabricat din material plastic alimentar, este totodata un rezervor pentru lichid si ca drip-tip. In cartus este instalat rezistenta inlocuibila. Mai ales pentru Exceed Edge producatorul a dezvoltat o rezistenta speciala cu 1.2 Ohm, care este proiectat pentru imitatie de tigara. Cartusul se umple printr-o gaura speciala pe lateral, care este inchisa printr-un dop de silicon. Cartusul este foarte spatios, tinut strans in carcas, nu se incurca - acesta este un plus.


6.jpg


Incarcat cu cablu USB standard. Lumina de fundal din partea terminala a dispozitivului este dinamica si, pe masura ce bateria se descarca, semnaleaza cu frecventa luminii. Dispozitivul se incarca pina la plin in aproximativ 2 ore, cand este complet incarcat, indicatorul se stinge. O incarcare a bateriei este suficienta pentru aburirea a 4 ml de lichid, ceea ce este destul de bun pentru un astfel micut. Dar din nou, toate in mod individual.


9.jpg10.jpg


Pentru a compara dimensiunile, punem Exceed Edge langa eGo AIO.


12.jpg


Sa rezumam. Producatorii au muncit din greu pe designul Exceed Edge, facandu-l sa se evidentieze intre celelalte subsisteme. Dispozitivul sa dovedit a fi compact si foarte usor, il puteti purta cu dvs. fara probleme: este nevoie de putin spatiu in geanta. Avantajele includ cartuse reutilizabile in care evaporatoarele se schimba usor si rapid. Si rezerva de lichid pentru un astfel de dispozitiv este excelenta, nu toate subsistemele se pot lauda cu astfel. Singurul dezavantaj poate fi o reumplere incompleta a cartusului, deoarece trebuie sa fie complet deconectata de acumulator, dar putem inchide ochii la acest lucru. Exceed Edge poate fi usor numit un dispozitiv pentru cei care doresc sa renunte la fumat sau sa utilizeze dispozitivul ca o tigara electronica de rezerva.


11.jpg