Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Sunt oare daunatoare lichidele pentru tigari electronice?

26.07.2017

Persoanele care doresc a cumpara tigari electronice in Moldova, insa nu sunt familiarizati indeajuns cu cultura vaping-ului, isi pun intrebarea, daca nu sunt daunatoare lichidele folosite pentru alimentare. Acest articol este destinat amestecurilor de alimentare.

lichide-tigara-electronica.jpg

Ce reprezinta lichidul pentru tigara electronica?

Pentru a elimina orice indoiala, vom deslusi componenta chimica si alte detalii. Tigarile electronice moderne folosesc o metoda de alimentare simpla si comoda prin implicarea unor vase de dimenisiuni mici pe baza de lichid.

Pentru prepararea amestecului sunt folosite:

  • Propilen Glicol – lichid vascos dulce cu formula chimica C3H8O2. Aceasta substanta nu este toxica si este permisa spre utilizare ca adaos in intreaga lume;

  • Glicerina – Lichid pentru tigara electronica transparent cu formula C3H5(OH)3. De asemenea detine un gust dulciu;

  • Arome alimentare;

  • Nicotina. Daca preferati o componenta fara de nicotina, ea este exclusa.

Propilen Glicol si glicerina sunt permise in industria alimentara chiar si in tarile unde nivelul de severitate in certificarea alimentelor este maxim.

Precum tigarile sunt de o tarie diferita, asa si lichidele detin valori numerice, ce reprezinta cantitatea de nicotina. Daca renuntati la fumat, puteti treptat sa micsorati continutul acestei substante daunatoare din componenta alimentarii, fara a schimba gustul propriu-zis.

Veti sti cu siguranta, cantitatea nicotinei si veti realiza ce daune cauzeaza fumatul tigarii electronice. Nicio hartie arsa, metale grele, clei si alte substante nesanatoase nu vor nimeri in plamanii dumneavoastra.

Unii descurcareti pregatesc desinestatator amestecurile de alimentare, cumpara aparte glicerina medicinala si propilen glicolul de inanta calitate si le amesteca rescpectand anumite proportii. Aromatizatoarele sunt usor de procurat.

La noi puteti comanda lichide de calitate si tigari electronice in Chisinau la preturi accesibile.