Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Livrare tigari electronice in Chisinau

Livarera gratuita de tigari electronice, lichide si accesorii se efectueaza cind pretul comenzii este mai mare de 200 lei, la efectuarea comenzii mai mici de 200 lei, pretul livrarii este 30 lei, de luni pina sambata incepind cu orele 10:00 pina la 21:00 in raza orasului Chisinau.

Livrarea gratuită nu se aplică produselor marcate "Reduceri" , "Promotii" , "Grabeste-te acum"!

Livrarea tigarilor electronice in orice punct al Moldovei

Livrarea tigarilor electronice, lichidelor pentru alimentarea lor si materialelor de consumabile pe intreg teritoriul Republicii Moldova – Balti, Ungheni, Orhei, Cahul, Comrat, Causeni … 
Costul livrarii in afara Chisinaului indiferent de destinatia finala si suma comenzii este 50 de lei 
La plasarea comenzii pana la ora 15.00 comanda este livrata urmatoarea zi, la plasarea comenzii dupa ora 15.00 comanda este livrata peste o zi. 

Comanda prin telefon:
Contactind consultantii nostri, puteti efectua comanda si livrarea produselor in timpul si locul convenabil pentru Dvs. sau puteti rezerva comanda in unul dintre magazinele noastre „e-cigarette.md”, luind comanda pe drumul spre lucru sau acasa.

+373 79 333256
+373 60 097333

Comanda on-line prin intermediul website-ului EC.md sau e-cigarette.md
Comanda intr-un singur click, livrare prin Chisinau, ridicarea comenzii din reteaua de magazine. Dupa efectuarea comenzii, consultantii nostri vor prelua legatura cu Dvs pentru confirmarea comenzii sau consultanta pentru un produs anumit.
Va rugam sa completati corect toate cimpurile necesare.
Daca consultantii nostri nu au luat legatura cu Dvs, va rugam sa ne contactati.

Metoda de plata:
Plata in numerar la primirea comenzii.