Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Livrare tigari electronice in Chisinau

Pentru a preveni accesul minorilor la produse asemănătoare tutunului, magazinul nostru nu efectuează vânzări online (plată online și livrare prin poștă) în conformitate cu legea nr. 278, articolul 25. privind controlul tutunului.

Vânzarea se realizează prin predarea mărfii de la vânzător la cumpărător față în față după verificarea buletinului, care confirmă vârsta majoratului (18+).

Livrarea gratuită a țigărilor electronice, aromelor și accesoriilor se efectueaza pentru comenzile de la 500 lei, la efectuarea comenzii pana la 500 lei, pretul livrarii este 50 lei, de luni până sâmbătă în raza municipiului Chișinău.
(Duminica livrarea nu lucrează!)

Suma minimală la comandă acceptată pentru livrare este 200 de lei.
La plasarea comenzii incepind cu orele 10:00 pana la 17:00 după confirmarea de către manager, se livreaza in aceeasi zi in intervalul orelor 17:00-21:00.
La plasarea comenzii incepand cu orele 17:00 pana la 20:00 se livreaza a doua zi, după confirmarea de către manager, in intervalul orelor 17:00-21:00.

Livrarea gratuită nu se aplică produselor marcate „Reduceri”, „Promoții”.

Forma de plata:
Plata in numerar după verificarea vârstei (18+) la primirea comenzii.

Magazin – magazine companiei (neclasificate ca „magazin online”), situate la adresele indicate în contacte.
Livrarea - serviciu oferit de Companie Utilizatorului site-ului care a împlinit vârsta (18+) pentru livrarea mărfurilor achiziționate în magazin.