Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Livrare tigari electronice in Chisinau

Livrarea gratuita a tigarilor electronice, lichidelor si accesoriilor se efectueaza pentru comenzile de la 300 lei, la efectuarea comenzii pana la 300 lei, pretul livrarii este 40 lei, de luni pana sambata in raza orasului Chisinau.

Suma minimala a comenzii de livrare este 100 de lei.

La plasarea comenzii incepind cu orele 10:00 pana la 16:00 comanda se livreaza in aceeasi zi in intervalul orelor 16:00-21:00.
La plasarea comenzii incepand cu orele 16:00 pana la 20:00 comanda se livreaza a doua zi in intervalul orelor 16:00-21:00.
 
Livrarea gratuită nu se aplică produselor marcate "Reduceri" , "Promotii" , "Grabeste-te acum"!


Livrarea tigarilor electronice in orice punct al Moldovei:

Livrarea gratuita de tigari electronice, lichide pentru alimentarea lor si materialelor consumabile indiferent de destinatia finala pe intreg teritoriul Republicii Moldova – Balti, Ungheni, Orhei, Cahul, Comrat, Causeni … cind pretul comenzii este mai sus de 1000 de lei, la efectuarea comenzii pana la 1000 lei costul livrarii este de 60 lei si se efectuiaza de luni pana sambata.

Suma minimala a comenzii de livrare este 100 de lei.


La plasarea comenzii incepind cu orele 10:00 pana la 16:00 comanda se trimite in aceeasi zi, termen de livrare 1-2 zile (fără a lua în considerare ziua expedierii).
La plasarea comenzii incepind cu orele 16:00 pana la 20:00 comanda se trimite a doua zi, termen de livrare 1-2 zile (fără a lua în considerare ziua expedierii).

Livrarea gratuită nu se aplică produselor marcate "Reduceri", "Promotii", "Grabeste-te acum"! 


Comanda prin telefon:
Contactind consultantii nostri, puteti efectua comanda si livrarea produselor in timpul si locul convenabil pentru Dvs. sau puteti rezerva comanda in unul dintre magazinele noastre „e-cigarette.md”, luind comanda pe drumul spre lucru sau acasa.

+373 79 333256
+373 60 097333


Comanda on-line prin intermediul website-ului EC.md sau e-cigarette.md
Comanda intr-un singur click, livrare prin Chisinau, ridicarea comenzii din reteaua de magazine. Dupa efectuarea comenzii, consultantii nostri vor prelua legatura cu Dvs pentru confirmarea comenzii sau consultanta pentru un produs anumit.
Va rugam sa completati corect toate cimpurile necesare.
Daca consultantii nostri nu au luat legatura cu Dvs, va rugam sa ne contactati.

Metoda de plata:
Plata in numerar la primirea comenzii.