Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

iStick Pico S with ELLO VATE : despachetarea si prima impresie.

Eleaf iStick Pico S with ELLO VATE. Revizuirea noului "pico" de la un producator de incredere.


Compania Eleaf a hotarat sa faca o noua versiune a kitului iStick Pico S. In plus fata de specificatiile imbunatatite, kitul de asemenea are un design actualizat, care are putine asemanari cu bunul vechi Pico. La fel ca iJust 3, boxmodul actualizat are un aspect luminos. Potrivit producatorului, designul a fost imprumutat de la masinile sportive.

044.jpg

Ambalat  Eleaf iStick Pico S cu ELLO VATE

011.jpg

O cutie luminoasa pe partea din fata a carei este imagine devaisului si descrierea setului pe spatele cutiei.

022.jpg033.jpg

Continutul cutiei

 • mod iStick Pico S
 • cleromizor Ello Vate 6.5 ml
 • sticla de rezerva 2 ml
 • Rezistenta HW-N 0.2 Ohm
 • Rezistenta HW-M 0.15 Ohm
 • adaptor pentru utilizarea a 18650 baterii
 • o-ringuri de schimb
 • distantiere de rezerva pentru cliromiser
 • cablu USB pentru incarcare si actualizare firmware
 • instructie
 • ambalajul propriu

Caracteristicile tehnice ale kitului: 

 • dimensiune: 52.5 x 28.5 x 128 mm
 • greutate: 198.7 grame
 • capacitatea rezervorului: 6.5 ml / 2.0 ml
 • tipul bateriilor utilizate: 21700/18650
 • putere maxima: 100 wati
 • tensiunea maxima: 9.0 volti
 • rezistenta sustinuta:
                                    0.05 - 3.0 ohmi (modul VW si BYPASS)
                                    0.05 - 1.5 ohmi (moduri TC)


Caracteristicile atomizorului ELLO VATE

055.jpg066.jpg

Sa incepem cu drip tipul. Formatul larg de tip 810 , conform producatorului, este realizat din materialul "resin". Usor de utilizat, imprimarea pe drip tip este facuta ca pielea de sarpe, ceea ce il diferentiaza de restul si atrage atentia.

Capacul are sloturi interne, care aluneca fara probleme la o parte si deschide locul  pentru reumplere. Acesta din urma este protejat de similitudinea unei perdele de silicon, datorita careia se poate plasa cu usurinta duza de la celebrul Chubby Gorilla.

077.jpg0012.jpg

Din cutia la rezervor este instalata o "sticla cu bule" (este, de asemenea, o sticla "cu burta") cu un volum de 6.5 ml. In cutie puteti gasi un geam de rezerva, stabilind caruia volumul rezervorului va fi de 2.0 ml si va arata mai ergonomic.

0010.jpg0011.jpg

ELLO VATE introduce un nou tip de evaporatoare interschimbabile.

In interior exista o plasa, in loc de spirala obitnuita, si, conform lui Eleaf, datorita acestei inovatii, incalzirea are loc mai rapid si mai uniform. Acest lucru ar trebui sa ofere un gust si mai intens al lichidului.

Mod Pico S

0013.jpg

Pe partea de sus a platformei pentru atomizor este destul de impresionant in dimensiune, adica dispozitive cu un diametru de 24mm si usor mare mai potrivit pentru el.

0015.jpg0014.jpg

Pe panoul frontal - butonul Fire, un mic ecran monocrom, elementele "+" si "-", portul USB pentru incarcarea modului si actualizare firmware. Mai jos - gauri alungite mici pentru racirea elementelor electronice din interiorul dispozitivului.

Combinatia de metal si plastic arata foarte armonioas si este impartita printr-o linie rosie subtire, in opinia mea, fara aceasta separatie sa para plictisitoare. In mina e ca "nativ" - acesta este un plus mare in pusculite.

0016.jpg0017.jpg

Pentru a introduce bateria, trebuie suficient sa desurubazi tubul metalic (ea este rasucita si scoasa complet, ce simplifica cazul). Avem o baterie de 21700 in complet, dar datorita unui adaptor special de silicon, modul suporta cu usurinta baterii standarte de 18650. Un mare "+" rosu va va ajuta sa puneti acumulatorul corect la dispozitie din prima data.

Dupa instalarea bateriei, acordati atentie luminii de fundal. O ideea foarte interesanta, in opinia mea. LED-urile luminoase se aprind in timpul functionarii placii. Arata impresionant.

0018.jpg

Parametrii principali a modului au ramas neschimbate. Acestea pot fi vizualizate prin apasarea simultana a butoanelor "Fire" si "+".Parametrilor pentru afisarea informatiilor utile: numarul de bufeuri, puterea actuala - a ramas aceeasi.

0019.jpg0020.jpg

Vreau sa subliniez inca un moment: in iStick Pico S, producatorul a oferit o noua functie pentru declansarea butonului Fire. Potrivit unor surse, din momentul in care butonul este apasat pentru a energiza pulverizatorul, trec exact 25 de milisecunde si acesta este un indicator bun.

0021.jpg

Pentru compararea dimensiunilor pot da acest exemplu - iStick Pico langa tigara mea electronica Epetite DNA 60 de Lost Vape + BY-ka v7 Nano.

0022.jpg

Sa rezumam rezultatele?
iStick Pico S cu noul clearomizer ELLO arata destul de armonios.
Combinatia dintre metal si plastic nu strica aspectul, dar ii confera un aspect neobisnuit pe care multe dispozitive nu o au. Lumina de fundal completeaza imaginea. Am ramas impresionat.
Acest kit este ideal pentru utilizarea zilnica si va placea proprietarului cu o operatiune clara si stabila a electronicii dovedite.