Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Producatorii de acumulatoare pentru tigari electronice

09.08.2017

Clientii ce au cumparat tigari electronice in Chisinau pentru incepatori, se intereseaza de companiile ce produc bateriile pentru aceste dispozitive. Anume acumulatoare pentru tigari electronice in Moldova sunt responsabile de durata de lucru in urma unei incarcari. Nu intotdeauna veti avea la indemana o priza.

Baterii de la branduri renumite

Cele mai calitative exemplare sunt eliberate de:

  • Sony – corporatie renumita din Japonia, cunoscuta pentru productia originala si de calitate inalta. Elibereaza modele de tip standard si acumulatoare cu curent ridicat;

  • Panasonic – inca un producator de top din Japonia.

  • Samsung si LG – cele mai bune companii din Coreea de Sud. Adesea produsele elaborate de aceste companii nu cedeaza ca calitate fata de cele japoneze.

Aceste patru companii sunt lideri absoluti pe piata mondiala a pieselor de incarcare.

acumulator tigara electronica in Moldova

Producatori chinezi de acumulatoare

In aceasta tara exista un numar semnificativ de companii mici si mari, ce fabrica acest tip de produse. In majoritatea cazurilor ei cumpara celulele pentru baterii de la japonezi si coreeni si apoi le elibereaza ca produse proprii. Printre cele mai renumite sunt Efest, MXJO, AW, Soshine si altele.

Prima companie chineza ce a invalmasit activ piata data a devenit AW. Initial ei produceau acumulatoare  pentru lanterne. Dezavantajul este productia invechita pentru cerintele anului 2017.

Sunt foarte renumite acumulatoarele de la Efest. Multe magazine destinate vape-urilor le achizitioneaza, insa uneori producatorul realizeaza greseli cu etichetarea. Compania se ocupa nu doar reambalarea produselor de firma din Japponia, dar si lanseaza propriile produse.

MXJO – inca un brand chinez, ce ofera calitate buna la pret accesibil. Avantajul il constituie asortimentul bogat. Necorespunderea etichetarii se intalneste rare ori.

Daca nu doriti sa va puneti sanatatea in pericol, abtineti-va de la cumpararea produselor ce apartin companiilor TrustFire si UltraFire. Daca doriti sa comandati tigari electronice in Chisinau cu baterii sigure, atunci e mai rezonabil sa platiti un pic mai mult pentru calitate.

Magazin de tigari electronice in Moldova - e-cigarette.md !